Smaltované nádobí sfinx

Český výrobce smaltovaného nádobí

Český plecháček: Parťák pro vaše každodenní dobrodružství

V naší široké nabídce českého smaltovaného nádobí, které pro vás v BELIS vyrábíme s láskou již desítky let, se skrývá možná nenápadný kousek, který však rozhodně stojí za povšimnutí. Už jste objevili kouzlo našich Českých plecháčků? Pokud ne, dnes vám je rádi představíme.

Tyto unikátní kousky nádobí se pyšní nejen svou praktičností, ale i krásným designem a udržitelnou výrobou. S průměrem 8 cm a objemem 0,35l se plecháček stane ideálním společníkem pro vaši ranní kávu, odpolední čaj nebo večerní svařák, ať už si své oblíbené nápoje vychutnáte doma, na výletě, či u táboráku.

Co stojí za unikátností našich plecháčků?
Český plecháček vyrábíme z kvalitní smaltované oceli o tloušťce 0,8 mm. Ocelový plech se smaltovanou úpravou, stejně jako je tomu u našich dalších výrobků, zaručuje odolnost proti poškrábání a korozi, díky čemuž vám plecháček bude sloužit dlouhá léta. Smaltovaný povrch navíc zabraňuje uvolňování jakýchkoliv chemických látek a množení bakterií, což z něj dělá bezpečnou volbu pro každodenní použití i pro vaše děti.

Univerzální společník pro každého
Díky své odolnosti se Český plecháček stane vaším spolehlivým společníkem pro pohodová domácí rána i vzrušující dobrodružství. Můžete v něm bez obav vařit jak v kuchyni, tak na cestách, a bez obav jej umývat v myčce nádobí. Tak popadněte plecháček za jeho skvěle tvarované ucho a vyrazte na ryby, do kempu, na túru, nebo třeba jen posedět na zahradu.


Originální plecháček s vlastním designem
Chcete potěšit své děti, blízké, zaměstnance nebo třeba obchodní partnery vskutku originálním dárkem? Využijte možnosti navrhnout pro plecháček svůj vlastní design! Ruku na srdce – personalizovaný hrnek udělá radost snad každému, a to nejen jednou, ale pokaždé, když si z něj bude obdarovaný vychutnávat svůj oblíbený nápoj. Fantazii se meze nekladou a díky našim zásadám při výrobě a kvalitnímu zpracování si můžete být jisti, že darujete nejen něco osobitého, ale i kvalitního, tradičního a praktického.