Blog

Naučte se, jak zavařovat v troubě | Sfinx by Belis

Rádi byste si letní ovoce a zeleninu uchovali po celou zimu❄️? Vyzkoušejte způsoby zavařování, na které si vystačíte s velkým hrncem či pečicím plechem.


» Zobrazit celý článek »

Připravte se na zabijačkové hody | Sfinx by Belis

Zabijačka na venkově patří mezi nejočekávanější události roku. Jak se na zabijačkové hody připravit, co budete potřebovat a jak vepřové maso zpracovat☝.


» Zobrazit celý článek »

Jak poznat jedlé houby, kde je najít + recepty | Sfinx by Belis

Objevte s námi, kde roste nejvíce hub, jak poznat ty jedlé i jak je následně zpracovat. Zkuste houbové recepty a naučte se houby sušit i skladovat .


» Zobrazit celý článek »

Jak si doma namíchat letní drinky do džbánu| Sfinx by Belis

Chystáte zahradní večírek, grilování nebo byste se rádi zchladili po dlouhém letním dni ☀️? Připravte si doma alko i nealko drinky, které osvěží ❄️.


» Zobrazit celý článek »

Vyzkoušejte nové rybí recepty z kapra | Sfinx by Belis

Připravte si doma tradiční recepty a speciality z ryb s pomocí pečicích plechů ze smaltu, které zajistí zdravé pečení bez tuku a odolají i vysokým teplotám.


» Zobrazit celý článek »

Uvařte si doma recepty jako od babičky | Sfinx by Belis

Tradiční recepty si doma lehce vykouzlíte díky kvalitnímu smaltovanému nádobí, které je 100% zdravotně nezávadné a v domácnosti vydrží po generace.


» Zobrazit celý článek »

Lehké letní recepty z jednoho pekáče| Sfinx by Belis

Máte 30 minutHledáte nejlepší recepty na léto ? Objevte recepty z jednoho pekáče . Co takhle pečený losos, bleskové těstoviny nebo cuketový nákyp


» Zobrazit celý článek »

Nahlédněte pod (smaltovanou) pokličku| Sfinx by Belis

 

Nakoukněte do historie a výroby smaltovaného nádobí a zjistěte více o unikátních vlastnostech nádobí od firmy Belis. Okouzlí smalt i vás?


» Zobrazit celý článek »

Jak si upéct velikonoční speciality | Sfinx by Belis

Chystáte se na přípravu velikonočních receptů? Vyberte si z naší nabídky smaltovaných plechů, které zajistí rovnoměrné propečení mazance i kachny.


» Zobrazit celý článek »