Smaltované nádobí sfinx

Český výrobce smaltovaného nádobí od roku 1893

Podniková prodejna BELIS: Kvalita doslova na dosah ruky

Nákupy na e-shopu jsou fajn, ale někdy je dobré si produkty vybrat hezky po staru. Souhlasíte? Pak bychom vám rádi představili naši podnikovou prodejnu, která je srdcem naší výroby a místem, kde se můžete osobně seznámit s širokou nabídkou našeho smaltovaného nádobí a na vlastní kůži okusit jeho kvalitu.

Prodejna přímo v továrně

Naše podniková prodejna se nachází přímo v továrně, což znamená, že vše, co vyrobíme, máme ihned skladem. Tento jedinečný přístup nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům nejnovější výrobky v nejkratším možném čase. Ať už hledáte hrnce, pánve, pekáče nebo jiné kuchyňské potřeby, v naší prodejně je zkrátka vždy dostanete ještě “za tepla”.

Osobní zkušenost s našimi výrobky

Jedním z největších benefitů naší podnikové prodejny je možnost prohlédnout si všechny výrobky na vlastní oči a osahat si je. Věříme, že osobní zkušenost je nenahraditelná – na rozdíl od fotografií na internetu si můžete naše nádobí vyzkoušet, zjistit jeho reálnou velikost a váhu i jak vám padne do ruky a ocenit jeho robustnost.

 

 

Přátelské prostředí a odborné poradenství

V naší prodejně se snažíme vytvářet přátelské prostředí, kde se budete cítit pohodlně a vítáni. Náš zkušený personál je vždy připraven poradit vám s výběrem, odpovědět na vaše dotazy a doporučit nejvhodnější výrobky dle vašich potřeb. Věříme, že osobní přístup je klíčem ke spokojenosti našich zákazníků.

Speciální květnová sleva

Pokud plánujete návštěvu naší prodejny, máme pro vás skvělou zprávu! Do konce května nabízíme slevu 10 % na veškerý sortiment. Tak neváhejte, stavte se za námi a využijte ideální příležitost, jak doplnit vaši kuchyň kvalitním smaltovaným nádobím za výhodné ceny.

Těšíme se na vás!

Naši prodejnu na Rudolfovské tř. 476/111 v Českých Budějovicích můžete navštívit každý pracovní den od 7:30 do 16 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že u nás najdete vše, co pro vaši kuchyni potřebujete.