Smaltované nádobí sfinx

Český výrobce smaltovaného nádobí

Gastro nádobí, které ocení i profi kuchaři | Sfinx by Belis

Pořiďte si hrnce, jež využijete v gastro provozu i pro domácí zavařování

Milujete vaření a v kuchyni trávíte poměrně hodně času? Nebo vlastníte restauraci, bistro či jinou provozovnu? Ať už patříte do první či druhé skupiny, vyplatí se vám vybavení kuchyně vhodným gastro nádobím. Nádobí z kolekce Gastro je vyrobeno ze smaltu, takže kromě větších rozměrů jistě oceníte i jeho skvělé uživatelské vlastnosti.

Smaltované nádobí rovnoměrně vodí teplo a snadno se čistí i udržuje. Prohlédněte si tak naši nabídku smaltovaných hrnců různých rozměrů a designů, které využijete jak ve školní jídelně, tak při domácím vaření.

Smaltovaný hrnec o objemu 20 l využijete na chalupě i v bistru

Pokud vlastníte menší bistro nebo hledáte spolehlivé nádobí pro vaření doma či na chalupě, hravě si vystačíte s gastro rendlíky a hrnci menších objemů.

  1. Rendlíky jsou opatřeny praktickými držadly a menší hrnce uchy po obou stranách, které zajišťují pohodlné vaření bez popálení.
  2. Součástí některých hrnců jsou také skleněné či smaltované poklice.
  3. Tyto hrnce nabízíme v rozličných retro designech od jednobarevných až po ty se vzory hub či květin.

Vaření ve smaltovaném nádobí je přirovnáváno k tomu na skle, je 100% zdravotně nezávadné a jeho obrovskou výhodou je také možnost vaření na všech typech ohřevů, včetně indukce.

Hrnce o objemu 25 l a více se hodí pro zavařování či vaření v jídelnách

Pořízení gastro hrnců o objemech 25-40 litrů se vám vyplatí, jestliže:

  • vlastníte restauraci,
  • vedete školní jídelnu,
  • často zavařujete okurky či ovoce
  • nebo rádi pořádáte zabijačkové hody.

Hrnce jsou vhodné i pro profesionální kuchaře a v provozovnách, kde je potřeba navařit větší množství jídla najednou. Gastro hrnce jsou skvělými pomocníky při vaření polévek, omáček, ale také pro dušení masa a zeleniny nebo škvaření sádla a škvarků. Vyberte si u nás gastro nádobí dle svého gusta a vařte bezpečně a chutně i pro větší množství lidí.