Smaltované nádobí sfinx

Český výrobce smaltovaného nádobí

Uvařte si doma recepty jako od babičky | Sfinx by Belis

Pořiďte si domů retro nádobí a vyzkoušejte tradiční recepty našich babiček

 

Pamatujete si na doby strávené u babičky, kdy se celý domov rozvoněl pečenou husou nebo buchtou, která vždy chutnala jako od toho nejlepšího šéfkuchaře? Tradiční recepty připravované s láskou, bez připálení a v přesném poměru ingrediencí si doma můžete vykouzlit i vy, v dnešní moderní době.

Už naše babičky věděly, že kromě kuchařského umu a kvalitních ingrediencí je také důležité použít nádobí, které vám vaření ulehčí a zároveň i zaručí zdravý a nutričně bohatý pokrm. Jaké nádobí bylo a stále je v kuchyních našich babiček nejoblíbenější a proč?

Připravte si doma recepty, které budou chutnat jako od babičky

 

Když se myšlenkami přenesete do domácností vašich babiček, je pravděpodobné, že si jako první vybavíte typické retro nádobí v podobě smaltovaných hrnců, rendlíků či pánví, které byly často potištěny obrázky hub nebo květin.

Kvalitní smaltované nádobí kromě působivého designu ale zejména vyniká svými skvělými uživatelskými vlastnostmi:

  1. Má vysokou zdravotní nezávadnost, je vhodné i pro alergiky a vaření v něm se považuje za to nejzdravější vůbec.
  2. Je vhodné jej použít na všechny typy ohřevů včetně indukce.
  3. Snadno se udržuje i čistí a jeho smaltovaný povrch se jen tak nepoškrábe.
  4. Má dlouhou životnost i při denním používání a v domácnosti vám vydrží až desítky let.

 

Dopřejte si radost při vaření díky nádobí od BELIS/SFINX

 

Abyste si zdravého a pohodlného vaření mohli užívat také vy, česká firma BELIS/SFINX sídlící v Českých Budějovicích uvedla na trh řady nádobí z litiny a smaltu. V sortimentu najdete také širokou nabídku smaltovaného nádobí a doplňků jako jsou hrníčky, mísy, misky, tácy, plechy, ale také tradiční pánve, rendlíky a hrnce různých velikostí.  

Většina nádobí je v retro designu od jednobarevného provedení až po rozkošné červené smaltované nádobí s bílými puntíky, které se zároveň stane i dekorativním prvkem vaší domácnosti, chalupy, či restaurace.